Általános jellemzők

Olyan – a közönség bevonásán alapuló – előadótechnikát alkalmazunk, mely sokszor – teljesen tudatosan – elmossa a határt színész és néző között, ezzel biztosítva, hogy a résztvevők a lehető legnagyobb mértékben alakíthassák az eseményeket és kialakíthassák személyes viszonyukat a fókuszba helyezett problémához. Valljuk, hogy ha az ember képes a képzeletében vagy egy fiktív világban választani és döntéseket hozni, akkor képes erre a való életben is. Problémafelvető előadásaink a párbeszéd, a cselekvésen alapuló közös gondolkodás, mint eszközök segítségével lehetővé teszik a résztvevőknek, hogy jobban megismerjék önmagukat és környezetüket, ne statikus mozdulatlanságban lássák a világot, hanem folyamatként.

E munkának szerves része a pedagógiai szempontú megközelítés, de igyekszünk messzire elkerülni a didaktikus kérdésfeltevést és megkérdőjelezni a sematikus, közhelyes válaszokat.

Anyagiak

FONTOS VÁLTOZÁS!

Az idei évadtól MINDEN színházi nevelési előadásunk megvalósításához 15.000 Ft. támogatást kérünk az osztályoktól. Minden pályázati és egyéb támogatásunkkal együtt is egy-egy előadás nekünk jóval több, mint 100.000 Ft.-ba kerül. Az osztályonkénti 15.000 Ft. (mely egy 25 fős osztályt alapul véve még mindig csak 600 Ft-ot jelent diákonként) nekünk nagyon nagy segítséget jelent. Ez a támogatás is fontos biztosítéka annak, hogy folytatni tudjuk munkánkat. Lehetőségük van az osztályoknak arra is, hogy ha ennek az összegnek a dupláját is vállalni tudják, azzal egy olyan osztály részvételét is biztosítani tudják, amelyiknek semmiféle lehetősége nem lenne eljutni hozzánk.

 

Jelentkezés, további információ: Németh Edina, szervezőnél.

 

 

 

Vidéki vendégjáték esetén külön egyeztetés tárgyát képezi az előadás ára. Az egyeztetés miatt a csoport szakmai vezetőjét keresse a takacs.gabor@kavaszinhaz.hu címen vagy a +36 1 / 3150781-es telefonszámon!

 

A hétköznap délelőtti színházi nevelési előadásokra korlátozott számban 500 Ft-os szakmai jegy váltható felnőtt vendégeinknek (egy-egy előadáson általában max. 10 főnek tudjuk ezt a lehetőséget biztosítani).   

Társulati tagok

2017/2018-as évad és tanév

Bori Viktor

színész-drámatanár

boriviktor1973@gmail.com

Gyombolai Gábor

színész-drámatanár

gyombolai.gabor70@gmail.com

Kardos János

színész-drámatanár

kardosjanos1981@gmail.com

Németh Edina

szervező, nemzetközi kapcs.felelős

nemeth.edina@kavaszinhaz.hu

Milák Melinda

színész-drámatanár

milakmeli@gmail.com

Patonay Anita

színész-drámatanár

patonayanita@gmail.com

Balassa Zsófia

gazdasági vezető

balassa.zsofia@kavaszinhaz.h

Sereglei András

színész-drámatanár

seregleiandras@gmail.com

Takács Gábor

elnök, szakmai vezető,

színész-drámatanár

takacs.gabor@kavaszinhaz.hu

 

Sólyom-Nagy Fanni

kommunikációs munkatárs

solyomnagy.fanni@kavaszinhaz.hu

 

 

Papp Roberta

gyakornok

papp.roberta@kavaszinhaz.hu

 

TÁMOGATÓINK és PARTNEREINK