Olyan – a közönség bevonásán alapuló – előadótechnikát alkalmazunk, mely sokszor – teljesen tudatosan – elmossa a határt színész és néző között, ezzel biztosítva, hogy a résztvevők a lehető legnagyobb mértékben alakíthassák az eseményeket és kialakíthassák személyes viszonyukat a fókuszba helyezett problémához. Valljuk, hogy ha az ember képes a képzeletében vagy egy fiktív világban választani és döntéseket hozni, akkor képes erre a való életben is. 

Problémafelvető előadásaink a párbeszéd, a cselekvésen alapuló közös gondolkodás, mint eszközök segítségével lehetővé teszik a résztvevőknek, hogy jobban megismerjék önmagukat és környezetüket, ne statikus mozdulatlanságban lássák a világot, hanem folyamatként.

E munkának szerves része a pedagógiai szempontú megközelítés, de igyekszünk messzire elkerülni a didaktikus kérdésfeltevést és megkérdőjelezni a sematikus, közhelyes válaszokat.

TÁRSULATI TAGOK

2018/19-ES ÉVAD ÉS TANÉV

ANYAGIAK

FONTOS VÁLTOZÁS!

Az idei évadtól MINDEN színházi nevelési előadásunk megvalósításához 20.000 Ft támogatást kérünk az osztályoktól. Minden pályázati és egyéb támogatásunkkal együtt is egy-egy előadás nekünk jóval több, mint 100.000 Ft-ba kerül. Az osztályonkénti 20.000 Ft (mely egy 25 fős osztályt alapul véve még mindig csak 800 Ft-ot jelent diákonként) nekünk nagyon nagy segítséget jelent. Ez a támogatás is fontos biztosítéka annak, hogy folytatni tudjuk munkánkat. Lehetőségük van az osztályoknak arra is, hogy ha ennek az összegnek a dupláját is vállalni tudják, azzal egy olyan csoport részvételét is biztosítani tudják, amelynek semmiféle lehetősége nem lenne eljutni hozzánk.

Jelentkezés, további információ: Petró Julianna, szervezőnél.

Vidéki vendégjáték esetén külön egyeztetés tárgyát képezi az előadás ára. Kérjük, hogy az egyeztetés miatt a csoport művészeti vezetőjét keresse a takacs.gabor@kavaszinhaz.hu címen vagy a +36 1 / 3150781-es telefonszámon!

ELŐADÁS
DIÁK
GONDOLAT / MÁSODPERC

2018 © Káva Műhely Egyesület. Minden jog fenntartva

powered by DEVWING