ADATKEZELÉSI  TÁJÉKOZTATÓ 

A Káva Kulturális Műhely Egyesület, a Káva Színház és Dráma a Nevelésért Alapítvány, valamint a DRÁMATRÉNING Qt Nonprofit Kft., mint közös Adatkezelők a személyes adatokat érintő adatkezelési tevékenységéről az Általános Adatvédelmi Rendelet ( Az Európai Tanács és a Parlament (EU) 2016/679 rendelete, General Data Protection Regulation, azaz GDPR, a továbbiakban: Rendelet), valamint az információs önrendelkezésről szóló 2011. évi CXII. törvény alapján az érintettek előzetes tájékoztatása és jogaik gyakorlásának elősegítése érdekében adja ki a jelen adatkezelési tájékoztatót.

 

I. A KÖZÖS ADATKEZELŐK

 1. A jelen adatkezelési tájékoztatót kiadó Adatkezelők a kavaszinhaz.hu honlapon folytatott, valamint egyéb, harmadik személy érintettek személyes adatainak kezelésével kapcsolatos tevékenységüket összehangolják, és a közös adatkezelési irányelvek és szabályok szerint járnak el.

2.  A közös Adatkezelők adatai:

2.1.

Név: Káva Kulturális Műhely Egyesület

Székhely: 1145 Budapest, Colombus utca 69/a.

Nyilvántartási szám: 01-02-0007166

Adószám: 18082865-2-42

Képviselő: Takács Gábor elnök

Telefonszám: +36-1-315-07-81; +36 20 217 0802

E-mail cím: kava@kavaszinhaz.hu

Honlap: www.kavaszinhaz.hu

(a továbbiakban Káva Egyesület)

2.2.

Név: Káva Színház és Dráma a Nevelésért Alapítvány

Székhely: 1145 Budapest, Colombus utca 69/a.

Nyilvántartási szám: 01-01-0009884

Adószám: 18122428-1-42

Képviselő: Patonay Anita a kuratórium elnöke

Telefonszám: +36-1-315-07-81; +36 20 217 0802

E-mail cím: kava@kavaszinhaz.hu

Honlap: www.kavaszinhaz.hu

(a továbbiakban Káva Alapítvány)

2.3.

Név: DRÁMATRÉNING Qt Nonprofit Kft

Székhely: 1145 Budapest, Columbus utca 69/a.

Nyilvántartási szám: 01-09-873636

Adószám: 13795926-1-43

Képviselő: Bori Viktor ügyvezető

Telefonszám: +36-1-315-07-81; +36 20 217 0802

E-mail cím: kava@kavaszinhaz.hu

Honlap: www.kavaszinhaz.hu

(a továbbiakban: Kft)

a továbbiakban a Közös Adatkezelők együtt: Adatkezelők.

Adatvédelmi felelős:

Petró Julianna

telefonszám: +36 20 217 0802

emailcím: kava@kavaszinhaz.hu

II. ADATKEZELÉSI TEVÉKENYSÉGEK

 1.Adatkezelési tevékenység a honlapunkon

Az Adatkezelők által működtetett honlap: www.kavaszinhaz.hu.

Honlapunkon kizárólag az érintettek hozzájárulása alapján, valamint a honlap technikai működtetése érdekében gyűjtünk és kezelünk személyes adatokat. A honlap működtetése során személyes adatokat az alábbi célból gyűjtünk, rögzítünk és tárolunk:

1.a. Hírlevél küldése céljából

A honlapunkon email-címe és keresztneve megadásával feliratkozhat hírlevelünkre. A hírlevél-szolgáltatás igénybevétele előtt a hozzájáruló nyilatkozat szövege mellett elhelyezett jelölőnégyzet (checkbox) kipipálásával beleegyezését adja keresztnevének és e-mail-címének kizárólag erre a célra történő felhasználásához. Az adott beleegyezés bármikor visszavonható a 1145 Budapest, Columbus utca 69/a. címre vagy a kava@kavaszinhaz.hu címre küldött levélben vagy személyesen irodánkban, a 1117 Budapest, Kőrösy József utca 17. szám alatt.

A leiratkozásra vonatkozó tudnivalókat ezen kívül minden hírlevél alatt megtalálja.  

 Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

Kezelt személyes adat: email-cím, keresztnév

 Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig

1.b. Önkéntesek online jelentkezésének regisztrálása céljából

A honlapunkon vezetékneve, keresztneve, email-címe és telefonszáma megadásával jelentkezhet önkéntesünknek. A jelentkezés elküldése előtt a hozzájáruló nyilatkozat szövege mellett elhelyezett jelölőnégyzet (checkbox) kipipálásával beleegyezését adja a megadott személyes adatainak kizárólag kapcsolattartási célra történő felhasználásához. Az adott beleegyezés bármikor visszavonható a 1145 Budapest, Columbus utca 69/a. címre vagy a kava@kavaszinhaz.hu címre küldött levélben vagy személyesen irodánkban, a 1117 Budapest, Kőrösy József utca 17. szám alatt. A leiratkozásra vonatkozó tudnivalókat ezen kívül minden levelünk alján megtalálja.  

 Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

Kezelt személyes adat: vezetéknév, keresztnév, email-cím, telefonszám

Az adatkezelés időtartama: önkéntes jogviszony fennállása, illetve az azt követő 5 év

18 év alatti önkéntesekre vonatkozó további szabályok

 1. 16 év feletti önkéntes személy és a cselekvőképességében a közérdekű önkéntes tevékenység tekintetében részlegesen korlátozott nagykorú személy önkéntes szerződést csak a törvényes képviselő beleegyezésével köthet.

A beleegyezést a honlapról letölthető űrlap kitöltésével kérjük megadni, amelyet az Adatkezelő részére a kava@kavaszinhaz.hu vagy a 1117 Budapest, Kőrösy József utca 17. szám alatti (iroda) címére küldött levélben vagy személyesen irodánkba kell eljuttatni

1.c. Pedagógus partner jelentkezése céljából

A honlapunkon vezetékneve, keresztneve, email-címe és iskolája nevének megadásával jelentkezhet Suli+ programunkba. A jelentkezés elküldése előtt a hozzájáruló nyilatkozat szövege mellett elhelyezett jelölőnégyzet (checkbox) kipipálásával beleegyezését adja a megadott személyes adatainak kizárólag kapcsolattartási célra történő felhasználásához. Az adott beleegyezés bármikor visszavonható a 1145 Budapest, Columbus utca 69/a. címre vagy a kava@kavaszinhaz.hu címre küldött levélben vagy személyesen irodánkban, a 1117 Budapest, Kőrösy József utca 17. szám alatt. A leiratkozásra vonatkozó tudnivalókat ezen kívül minden levelünk alján megtalálja.  

 Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

Kezelt személyes adat: vezetéknév, keresztnév, email-cím, telefonszám

Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig

1.d. Drámatréningre történő jelentkezés regisztrációja céljából

A honlapunkon vezetékneve, keresztneve, email-címe és iskolája nevének megadásával jelentkezhet a Kft. által szervezett drámatréning programunkba. A jelentkezés elküldése előtt a hozzájáruló nyilatkozat szövege mellett elhelyezett jelölőnégyzet (checkbox) kipipálásával beleegyezését adja a megadott személyes adatainak kizárólag kapcsolattartási célra történő felhasználásához. Az adott beleegyezés bármikor visszavonható a 1145 Budapest, Columbus utca 69/a. címre vagy a kava@kavaszinhaz.hu címre küldött levélben vagy személyesen irodánkban, a 1117 Budapest, Kőrösy József utca 17. szám alatt.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

Kezelt személyes adat: vezetéknév, keresztnév, email-cím, telefonszám

Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig

1.e. Adományozással összefüggő adatkezelés

Honlapunkon a Támogass! menüpontra kattintva érkezik a támogatási felületünkre. Az Egyszeri bankkártyás támogatás vagy a Rendszeres bankkártyás támogatás szövegre kattintva átirányítjuk az Adjukössze.hu támogatási felületére. Az oldalon regisztráló adományozók adatait a Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány  adatkezelő kezeli, a www.adjukossze.hu oldalon közzétett adatkezelési tájékoztató alapján. Amennyiben a regisztráció során vagy később beleegyezik, hogy az adataihoz (név, email, regisztráció során megadott adatok esetén telefon és lakcím is) kapcsolatfelvétel céljából a kedvezményezett szervezet hozzáférhessen, a NIOK Alapítvány hozzáférést ad számunkra az Ön adataihoz.

Az így gyűjtött adatokat kizárólag kapcsolatfelvétel céljából tároljuk, és kezeljük a hozzájárulás visszavonásáig. Az adott beleegyezés bármikor visszavonható a 1145 Budapest, Columbus utca 69/a. címre vagy a kava@kavaszinhaz.hu címre küldött levélben vagy személyesen irodánkban, a 1117 Budapest, Kőrösy József utca 17. szám alatt.

2. Programjainkon való részvétellel, tevékenységünkkel kapcsolatos egyéb adatkezelési tevékenység

2.a. Hírlevél küldése céljából

A programjaink alkalmával email-címe és keresztneve megadásával feliratkozhat hírlevelünkre, ezzel beleegyezését adja keresztnevének és e-mail-címének kizárólag erre a célra történő felhasználásához. Az adott beleegyezés bármikor visszavonható a 1145 Budapest, Columbus utca 69/a. címre vagy a kava@kavaszinhaz.hu címre küldött levélben vagy személyesen irodánkban, a 1117 Budapest, Kőrösy József utca 17. szám alatt. A leiratkozásra vonatkozó tudnivalókat ezen kívül minden hírlevél alatt megtalálja.  

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

Kezelt személyes adat: email-cím, keresztnév

Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig

2.b. Fénykép- vagy videófelvétel készítésével összefüggő adatkezelés

A programjainkról esetenként archiválási célból vagy pályázati kötelezettségünk teljesítése érdekében fotókat, videófelvételeket készítünk, amelyeken a résztvevők is felismerhető módon szerepelhetnek.

A felvételek elkészítéséhez, annak megőrzéséhez és honlapunkon, valamint közösségi oldalainkon való közzétételéhez a programjainkon résztvevők eseti hozzájárulását kérjük.

A fénykép- és videófelvétel készítéséhez az érintett engedélye szükséges azzal, hogy

 • 14 év alatti érintett esetében a szülő vagy gondviselő tehet engedélyező nyilatkozatot,
 • 14 év feletti, de 16 év alatti érintett maga adhat engedélyt, de annak érvényességéhez a szülő vagy gondviselő engedélye is szükséges
 • 16 év felett az érintett önállóan jogosult engedélyt adni.

Az engedélyezésről szóló nyilatkozatban az érintett az alábbi felhasználást, illetve adatkezelést engedélyezheti:

 • fénykép-, vagy videofelvétel készítése;
 • a fénykép-, vagy videofelvétel archiválási és portfolió-készítési célból való tárolása,
 • a fénykép-, vagy videofelvétel közzététele az Adatkezelők honlapján (kavaszinhaz.hu), valamint a Facebook, Instagram oldalán és YouTube csatornáján;
 • szerződésben vállalt kötelezettsége keretében a pályázatkezelő szervezetek részére továbbítása;
 • archiválási (megőrzési) és kutatási célból az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézet részére továbbítása.

Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása

Kezelt személyes adat: érintett képmása

Az adatkezelés időtartama: a hozzájárulás visszavonásáig, korlátja: a nyilvánosságra hozatal és az internetes technológia miatt vissza nem vonható, a korlátozás csak a tiltó nyilatkozat megtételét követő időszakra köti az Adatkezelőket.

2.c. Önkéntes adatainak nyilvántartása

Önkéntesnek jelentkezni a honlapunkon lehet, az ezzel kapcsolatos adatkezelési tevékenységről ld.  az adatkezelési tájékoztató II.1.b. pontja.

Az Adatkezelőkkel a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló törvény alapján létesített önkéntes jogviszonnyal kapcsolatosan az önkéntessel való kapcsolattartás, valamint a jogviszonnyal kapcsolatos esetleges juttatások fizetése érdekében szükséges adatokat kezeljük.

Az adatkezelés jogalapja: az önkéntes szerződés megkötése, teljesítése, képmással kapcsolatos adatkezelési tevékenység esetén az érintett hozzájárulása

Kezelt személyes adat: név, lakcím, emailcím, telefonszám, érintett képmása, költségtérítés vagy jutalom fizetése esetén adóazonosító, TAJ-szám, bankszámlaszám, anyja neve, születési hely, idő, végzettség

Az adatkezelés időtartama: a szerződés megszűnését követő öt évig, költségtérítés vagy jutalom fizetése esetén 8 évig

3. Adattovábbítás

A honlapunk használata során vagy a jelen tájékoztatóban meghatározott egyéb tevékenységünkkel kapcsolatban megadott személyes adatait kizárólag arra a célra használjuk, amelyhez hozzájárulását adta. Adataihoz csak a jelen adatkezelési tájékoztatóban megnevezett közös adatkezelők és adatfeldolgozók a tájékoztatóban megadott feladatkört ellátó munkatársai férnek hozzá, és azokat kizárólag a jelen tájékoztatóban meghatározott adatkezelés, illetve – az adatfeldolgozók esetében – a részünkre nyújtott szolgáltatás teljesítése körében, a jelen tájékoztatóban meghatározott célok érdekében kezelik, harmadik személynek – a jogszabályban meghatározott kötelezettség teljesítése kivétellel – nem továbbítják.

4. Sütik (cookie-k) használata

Általános tájékoztatás

A süti egy egyszerű szövegfájl, melyet az internetes oldal kiszolgálója az Ön számítógépén vagy mobileszközén tárol. A kiszolgáló később képes visszakeresni vagy olvasni a szóban forgó süti tartalmát. A sütiket az Ön böngészője kezeli. Minden süti egyedi és anonimizált adatokat tartalmaz, például egyedi azonosítót, a honlap nevét, számokat és betűket. Segítségükkel a honlap „emlékszik” az ön böngészési beállításaira. A sütik semmilyen személyes adatot nem tartalmaznak, és nem alkalmasak az egyes felhasználók beazonosítására. A sütik között vannak olyanok, amelyek az internetes oldalon tett látogatás végén lejárnak, míg mások hosszabb ideig a számítógépén maradnak.

A sütik lehetővé teszik a beállítások megőrzését, gyorsabbá teszik a böngészést, azaz a honlap kényelmesebb használatát biztosítják. Sütik használata nélkül Önt minden alkalommal új látogatónak fogja tekinteni, amikor új oldalt nyit meg – ha például egy oldalon bezár egy menüt, aztán új oldalt nyit meg, az új oldal „nem emlékszik” az Ön korábbi döntésére, és az új oldalt ismét a megnyitott menüvel mutatja. A sütik segítségével a honlap „emlékszik” a látogatóra, a látogatás ideje alatt (munkamenet-cookie) vagy az ismételt látogatások során is (tárolt cookie).

Tájékoztatás a látogatás során létrejövő adatokról

A honlapunkra belépéskor felugró ablakban jelenik meg a sütik használatára vonatkozó szöveges ismertető, ahonnan közvetlenül elérhető az adatkezelési tájékoztató szövege. Az Elfogadom gomb lenyomásával a látogató elfogadja a sütik használatát, a beállítások gombra kattintva személyre szabhatja süti beállításait.

A portál által tárolt sütik

Süti neveSüti neve a böngészőbenLeírásÉlettartam
Google Analytics tracking cookie_ga

Ez a süti a honlap és annak részeinek használatával kapcsolatban gyűjt adatokat. A felhasználók megkülönböztetésére szolgál.

További információ:
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

729 nap
Google Analytics tracking cookie_gid

Ez a süti a honlap és annak részeinek használatával kapcsolatban gyűjt adatokat. A felhasználók megkülönböztetésére szolgál.

További információ:
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

session lejárat
Google Analytics tracking cookie_gat

Ez a süti a honlap és annak részeinek használatával kapcsolatban gyűjt adatokat.

További információ:
https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

session lejárat
Facebook tracking cookiefr

A weboldalunkon Facebook Pixelt használunk. A Facebook Pixel olyan nyomkövetési kód, amely lehetővé teszi számunkra, hogy figyelemmel kísérjük és nyomon kövessük a Facebookon közzétett hirdetések sikereit, és javítsuk a hirdetéseink hatékonyságát.

Az alábbi linken további információkat talál arról, hogy a Facebook hogyan kezeli az Önről és más magánszemélyektől gyűjtött információkat.

Azt is megakadályozhatja, hogy Facebook adatokat gyűjtsön a Facebook Pixel használatával a hirdetési beállítások Facebook felületén történő megváltoztatásával.
További információ:
https://www.facebook.com/policies/cookies/

89 nap
YouTube cookieVISITOR_INFO1_LIVEEzeket a sütiket a „YouTube” mint külső videótartalom szolgáltató helyezi el. A „YouTube” a honlapunkon elhelyezett videó nézettségével kapcsolatban gyűjt adatokat.
További információ:
https://www.google.co.uk/intl/en-GB/policies/technologies/cookies/
179
YouTube cookiePREFEzeket a sütiket a „YouTube” mint külső videótartalom szolgáltató helyezi el. A „YouTube” a honlapunkon elhelyezett videó nézettségével kapcsolatban gyűjt adatokat.
További információ:
https://www.google.co.uk/intl/enGB/policies/technologies/cookies/
243
YouTube session cookieYSCEzeket a sütiket a „YouTube” mint külső videótartalom szolgáltató helyezi el. A „YouTube” a honlapunkon elhelyezett videó nézettségével kapcsolatban gyűjt adatokat.
További információ:
https://www.google.co.uk/intl/enGB/policies/technologies/cookies/
session lejárat
WordFence (WordPress biztonsági bővítmény) cookiewfvt_Engedélyezi a biztonsági bővítmény működését.
További információ:
https://www.wordfence.com/terms-of-use-and-privacy-policy/
session lejárat
MiniCRM cookieSessionTovábbi információ:
https://www.minicrm.hu/adatvedelem/
session lejárat
MiniCRM cookieUserCodeTovábbi információ:
https://www.minicrm.hu/adatvedelem/
364 nap
MiniCRM cookieminicrm_srTovábbi információ:
https://www.minicrm.hu/adatvedelem/
364 nap
Nyelvi beállításqtrans_front_languageNyelvi beállítások megőrzése364 nap
Instagram Feedrur

Amikor a bővítmény gyorsítótára kiürül, és a plugin kérést indít az Instagram API-jához, hogy új bejegyzéseket tudjon betölteni (api.instagram.com), három cookie-t állít be a böngészőbe: rur, urlgen és csrftoken. Ezeket használja az API-hoz való kapcsolódás érvényesítéséhez, ezek lehetővé teszik, hogy a weboldalon keresztül AJAX kérést adjon le az Instagram API-ra. Ezek a cookie-k nem adnak át vagy tárolnak személyes adatokat. Csak az első oldal betöltésére használják a bővítmény gyorsítótárának lejártát követően. A későbbi oldalbetöltések a WordPress adatbázisában tárolt adatokat tárolják, így az Instagram API-jához nem kell kapcsolódni.

https://smashballoon.com/gdpr-and-our-plugins/

session lejárat
Instagram Feedcsrftoken

Amikor a bővítmény gyorsítótára kiürül, és a plugin kérést indít az Instagram API-jához, hogy új bejegyzéseket tudjon betölteni (api.instagram.com), három cookie-t állít be a böngészőbe: rur, urlgen és csrftoken. Ezeket használja az API-hoz való kapcsolódás érvényesítéséhez, ezek lehetővé teszik, hogy a weboldalon keresztül AJAX kérést adjon le az Instagram API-ra. Ezek a cookie-k nem adnak át vagy tárolnak személyes adatokat. Csak az első oldal betöltésére használják a bővítmény gyorsítótárának lejártát követően. A későbbi oldalbetöltések a WordPress adatbázisában tárolt adatokat tárolják, így az Instagram API-jához nem kell kapcsolódni.

https://smashballoon.com/gdpr-and-our-plugins/

363
Instagram Feedurlgen

Amikor a bővítmény gyorsítótára kiürül, és a plugin kérést indít az Instagram API-jához, hogy új bejegyzéseket tudjon betölteni (api.instagram.com), három cookie-t állít be a böngészőbe: rur, urlgen és csrftoken. Ezeket használja az API-hoz való kapcsolódás érvényesítéséhez, ezek lehetővé teszik, hogy a weboldalon keresztül AJAX kérést adjon le az Instagram API-ra. Ezek a cookie-k nem adnak át vagy tárolnak személyes adatokat. Csak az első oldal betöltésére használják a bővítmény gyorsítótárának lejártát követően. A későbbi oldalbetöltések a WordPress adatbázisában tárolt adatokat tárolják, így az Instagram API-jához nem kell kapcsolódni.

https://smashballoon.com/gdpr-and-our-plugins/

session lejárat

Sütik blokkolása, törlése

Amennyiben a jelen honlap által használt Sütiket blokkolni vagy törölni kívánja, úgy kérjük, használja a böngészője által kínált beállításokat. A böngésző-beállítások megfelelő kezeléséről a Böngésző-beállítások módosítása pontban talál bővebb információt.

Felhívjuk a szíves figyelmét, hogy amennyiben a jelen honlap által használt Sütik blokkolásra vagy törlésre kerülnek, a sütik összesítő táblázatában szereplő kényelmi funkciók nem lesznek elérhetőek mindaddig, amíg a Sütik használata ismételten nem kerül engedélyezésre.

Böngésző-beállítások módosítása

A legtöbb böngésző segítségével megtekintheti, hogy milyen sütik aktívak az Ön számítógépén, egyesével törölheti azokat, illetve egy adott oldal vagy az összes weboldal sütijeit letilthatja.  Felhívjuk figyelmét, hogy ha Ön az összes sütit törli, akkor a weboldalon korábban megadott beállítások elvesznek, így az is, ha Ön korábban jelezte, hogy nem engedélyezi a sütik használatát, hiszen ehhez is egyfajta sütit kell használni.

Sütik használatának szabályozása Firefox böngésző alatt

Sütik használatának szabályozása Chrome böngésző alatt

Sütik használatának szabályozása Internet Explorer böngésző alatt

További információ a Sütikről általában, illetve a Sütik használatáról és azok törléséről, blokkolásáról

Instagram Feed

Az Instagram Feed bővítményt használjuk a közösségi médiatartalom megjelenítéséhez weboldalunkon. Ennek eredményeképpen weboldalunk kérelmeket indít az Instagram szervereihez annak érdekében, hogy az adatok megjelenjenek a hírcsatornákon és képeket és videókat jelenítsenek meg. Ezek a kérelmek az Ön IP-címét láthatóvá teszik az Instagramnak, ami az adatvédelmi politikájuknak megfelelően használhatja azt:

https://help.instagram.com/519522125107875

Közösségi gombok

Weboldalunk úgynevezett “közösségi gombokat” is használ, amelyek lehetővé teszik látogatóink számára, megosszanak vagy könyvjelzővel ellássanak egy adott oldalt.  Ezek a hivatkozások tőlünk független közösségi médiumokra mutatnak, amelyek adatot gyűjthetnek arról, hogy Ön az Interneten, ezen belül a jelen Weboldalon milyen böngészési tevékenységet folytat.  Ha bővebb tájékoztatást szeretne kapni arról, hogy ezek a weboldalak hogyan használják fel az Önnel kapcsolatos információkat, illetve ha szeretné letiltani vagy törölni az ilyen jellegű adatokat, kérjük, olvassa el az érintett oldalak felhasználási feltételeit és adatvédelmi szabályzatait.

III. ADATFELDOLGOZÓK

Az Adatkezelők nevében a következő adatfeldolgozók az Adatkezelők nevében személyes adatokat kezelnek:

1. Tárhelyszolgáltatás, fejlesztési szolgáltatás 

Neve: Devwing Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhelye: 1165 Budapest, Újszász u. 111

Adószám: 26499785-2-42

Cégjegyzékszám: 26499785-2-42

Elérhetősége:    info@devwing.hu

+36 30 428 5869

Kapcsolattartó: Geresdi Zsófia

Az adatkezelés jogalapja: szerződés teljesítése

Kezelt adatok köre: honlapon közzétett fényképek, kapcsolattartók egyéb személyes adatai

Az adatkezelés időtartama: a szerződés megszűnéséig

2. Könyvelés

Cégnév: NIRON Könyvelőiroda Korlátolt Felelősségű Társaság

Képviselő: Boronyák Ágnes Eszter

Székhely: 1130 Budapest, Párkány utca 44. 1. em. 6

Cégjegyzékszám: Cg.01-09-888595

Adószám: 14093791-2-41

Telefonszám: 0670/772-6482

Fax: 061/784-2797

E-mail cím: iroda@niron.hu

Honlap: www.niron.hu

Az adatkezelés jogalapja: a könyvvezetésre és adózásra vonatkozó jogi kötelezettségeink teljesítése

Kezelt adatok köre:

 • az érintett vezeték- és keresztneve;
 • a számla kiállításához megadott számlázási név, cím és adószám (ha utóbbi kötelező, vagy az érintett megadja);

 Az adatkezelés időtartama: a számla kibocsátásától számított 8. év végéig

 3. Email-tárhely szolgáltatás 

A Szolgáltatásokat a Google LLC (“Google”) biztosítja; székhelye: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerikai Egyesült Államok.

A Szolgáltató a Privacy Shielden regisztrált szolgáltató, amely aláveti magát a GDPR rendelkezéseinek, és ügyfeleinek biztosítja a személyes adatok megfelelő szintű védelmét.

Az adatkezelés jogalapja: a szerződés teljesítése

Kezelt adatok köre: az email szolgáltatáshoz kapcsolódó valamennyi személyes adat

Az adatkezelés időtartama: a szerződés megszűnéséig

4. Ügyfélnyilvántartás, online marketing, hírlevél szolgáltatás

A cég rövidített elnevezése: MiniCRM Zrt.

A cég elnevezése: MiniCRM Szolgáltató és Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A cég székhelye: 1075 Budapest, Madách Imre út 13-14.

Cégjegyzékszám: 01-10-047449

Adószám: 23982273-2-42

EU adószám: HU 23982273

Képviselő: Leskó Norbert (+36-20-236-7532)

Email: help@minicrm.hu

Szerverszolgáltató: T-Systems Magyarország Zrt. – Adatpark Budapest (1087 Budapest, Asztalos Sándor út 13., Tel.: 1400, E-mail: TS_ugyfelkapcsolat@t-systems.hu, http://www.t-systems.hu/)

Az adatkezelés jogalapja: szerződés teljesítése

Kezelt adatok köre: felhasználók által megadott személyes adatok a jelen adatkezelési tájékoztató szerinti adatkezelési tevékenységek keretében

Az adatkezelés időtartama: a szerződés megszűnéséig

5. Számlázás

Név: KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (KBOSS.hu Kft.)

Székhely: 1031 Budapest, Záhony utca 7.

Képviselő neve: Stygár-Joó János ügyvezető

Cégjegyzékszám: 01-09-303201

Bejegyző bíróság: Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság

Adószám: 13421739-2-41

E-mail: info@szamlazz.hu

Az adatkezelés jogalapja:

Az Adatkezelőkre vonatkozó jogi kötelezettségek teljesítése.

Kezelt adatok köre:

 • az érintett vezeték- és keresztneve;
 • a számla kiállításához megadott számlázási név, cím és adószám (ha utóbbi kötelező, vagy az érintett megadja);
 • a tranzakció száma, dátuma és időpontja;
 • a bizonylat tartalma.

 Az adatkezelés időtartama: A számlakibocsátáshoz kapcsolódó adatkezelés esetében az adatkezelés időtartama a számla kibocsátásától számított 8 év, illetve a mindenkor hatályos számviteli- és adó jogszabályokban rögzített kötelező bizonylat-megőrzési idő.

IV. TÁJÉKOZTATÁS AZ ÉRINTETT SZEMÉLY JOGAIRÓL

1. A jelen adatvédelmi tájékoztatót a honlapunkon folyamatosan hozzáférhetővé tesszük, a módosításáról a regisztrált látogatóinkat a módosítást követő első belépéskor felugró ablakban tájékoztatjuk. A regisztráció/hírlevél feliratkozás során felhívjuk a látogató figyelmét az adatkezelés céljára, az adatkezelés időtartamára, a leiratkozás lehetőségére és módjára, valamint biztosítjuk, hogy a személyes adatai kezelésére vonatkozó hozzájárulás megadását megelőzően adatkezelési tájékoztató tartalmát megismerhesse.

2. Amennyiben személyes adatait nem Öntől kaptuk meg, (hanem pl. nyilvános adatbázisból, mint a Facebook), egy hónapon belül; illetve az első kapcsolatfelvétel alkalmával tájékoztatjuk az érintett személyes adatok köréről, valamint azok forrásáról és arról, hogy az adatok nyilvánosan hozzáférhető forrásokból származnak-e.

3. Tájékoztatást kérhet arról, hogy az Adatkezelők kezeli-e a személyes adatát, és ha igen, akkor kérheti, hogy az általa kezelt személyes adatokhoz biztosítson hozzáférés Az Adatkezelőknek az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát térítésmentesen az érintett rendelkezésére kell bocsátania. Az érintett által kért további másolatokért az Adatkezelők az adminisztratív költségeken alapuló, észszerű mértékű díjat számíthat fel.

4. Kérheti, hogy az Adatkezelők indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat, illetve hiányos adt;atait egészítse ki;

5. Kérheti az Adatkezelők által kezelt személyes adatainak törlésé;

Az Adatkezelők köteles arra, hogy az érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje, ha

a) a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;

b) az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;

c) az érintett tiltakozik az adatkezelése ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre,

d) a személyes adatokat jogellenesen kezelték;

e) a személyes adatokat az Adatkezelőkre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;

f) a személyes adatok gyűjtésére közvetlenül gyermeknek kínált, információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

A törlés megtagadható

 • a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából, vagy
 • ha a Személyes adatok kezelésére jogszabály felhatalmazást ad; valamint
 • jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

A törlési kérelem megtagadásáról az Adatkezelők minden esetben tájékoztatják a Felhasználót, megjelölve a törlés megtagadásának indokát. Személyes adat törlésére irányuló igény teljesítését követően a korábbi (törölt) adatok már nem állíthatók helyre.

Az Adatkezelők által küldött hírlevelek az azokban található leiratkozás linken keresztül mondhatók le. Leiratkozás esetén az Adatkezelők a hírlevél adatbázisában a felhasználó személyes adatait törli.

 1. A Felhasználó kérheti, hogy személyes adatainak kezelését az Adatkezelő korlátozza, ha

– vitatja a kezelt személyes adatok pontosságát, vagy

– az Adatkezelés jogellenes, de a Felhasználó ellenzi a kezelt Személyes adatok törlését, vagy

– az Adatkezelés célja megvalósult, de a Felhasználó igényli azok Adatkezelők általi kezelését jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez.

Az adatkezelés korlátozásának feloldásáról az érintettet előzetesen tájékoztatni kell.

 1. A Felhasználó kérheti, hogy az Adatkezelők a Felhasználó által rendelkezésére bocsátott és a Felhasználó által automatizált módon kezelt Személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban részére átadják és/vagy azokat egy másik Adatkezelők részére továbbítsák.
 1. A Felhasználó tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen

– ha a Személyes adatok kezelése kizárólag az Adatkezelőkre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az Adatkezelők vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges;

– ha az Adatkezelés célja közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás; vagy

– ha az Adatkezelésre közérdekű feladat teljesítése érdekében kerül sor.

Az Adatkezelők a Felhasználó tiltakozásának jogszerűségét megvizsgálják, és ha a tiltakozás megalapozottságát megállapítják, az Adatkezelést megszüntetik és a kezelt személyes adatokat zárolják, továbbá a tiltakozásról és az annak alapján tett intézkedésekről értesítik mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatok korábban továbbításra kerültek.

 1. Adatvédelmi incidens esetén, feltéve hogy az valószínűsíthetően magas kockázattal jár a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve, az Adatkezelőknek indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatnia kell az érintettet az adatvédelmi incidensről. E tájékoztatásban világosan és közérthetően ismertetni kell az adatvédelmi incidens jellegét, és közölni kell legalább a következőket:

a) a további tájékoztatást nyújtó egyéb kapcsolattartó nevét és elérhetőségeit;

b) ismertetni kell az adatvédelmi incidensből eredő, valószínűsíthető következményeket;

c) ismertetni kell az Adatkezelők által az adatvédelmi incidens orvoslására tett vagy tervezett intézkedéseket, beleértve adott esetben az adatvédelmi incidensből eredő esetleges hátrányos következmények enyhítését célzó intézkedéseket.

V. Az érintett jogainak érvényesítése

 1. Adatkezeléssel kapcsolatos bármilyen kéréssel, kérdéssel, észrevétellel az Adatkezelők munkatársaihoz fordulhat az irodacímünkre (1117 Budapest, Kőrösy J. u. 17.) írt levélben vagy a kava@kavaszinhaz.hu címre küldött emailben. 
 2. Az Adatkezeléssel kapcsolatos panaszával közvetlenül a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; telefon: +36-1-391-1400; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; honlap: www.naih.hu) fordulhat.
 3. A Felhasználó jogainak megsértése esetén bírósághoz fordulhat. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

 

Kelt: Budapest, 2018. december 13.

ELŐADÁS
DIÁK
GONDOLAT / MÁSODPERC

2018 © Káva Kulturális Műhely Egyesület. Minden jog fenntartva

powered by DEVWING