Nem minden pedagógus Káva-rajongó, de minden Kávás pedagógus-rajongó.

26 év alatt több, mint 120.000 diákkal találkoztunk,

25 fős osztályokkal számolva ez több, mint 4500 pedagógus.

Persze lehet (sőt valószínű), hogy egyesek többször jártak már nálunk. Legyen mondjuk 3000.

2000 ember, aki azt gondolja, az iskola nem csak a tudásátadás terepe, de a közösségé, nevelésé, kreativitásé, játéké is.

Keressük a módokat, hogyan lehetnénk még közelebb azokhoz, akik egyetértenek velünk ebben. Egyrészt biztos vagyunk benne, hogy még ennél is többen vannak. Másrészt hisszük, hogy kölcsönösen segíthetjük egymás munkáját.

Ha érdekel egyre bővülő csapatunk, vagy akár csak tippeket szeretnél egy kreatív osztálykiránduláshoz, megismerkednél újszerű, alternatív pedagógiai módszerekkel, szeretnél hírt kapni aktuális programjainkról, továbbképzéseinkről, workshopjainkról, iratkozz fel itt!

Kimondottan pedagógusoknak szóló programjaink:

Vitaszínházi előadás

Az elmúlt évben a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány -nyal együttműködésben felnőtteknek szóló vitaszínházi előadást dolgoztunk ki, melyre tanári közösségeket, iskolai dolgozókat vártunk alkalmanként egy-egy iskolából. Az előadásban olyan témákkal, szituációkkal foglalkoztunk, melyekkel egy pedagógus akár a mindennapok során is találkozhat (cyberbullying, határátlépés). Szeretettel várjuk jelentkezéseiteket és kérdéseiteket a frigyesieszter@kavaszinhaz.hu e-mail címen!

Aziskoláját! 2. workshop

egy közösségi színházi előadásról készült film és a hozzá kapcsolódó workshop pedagógus-közösségek számára. Kérjük, érdeklődés esetén egyeztessen a projektvezetővel a takacs.gabor@kavaszinhaz.hu e-mail címen!

ELŐADÁS
DIÁK
GONDOLAT / MÁSODPERC

2018 © Káva Kulturális Műhely Egyesület. Minden jog fenntartva

powered by DEVWING