A Káva Állampolgári Színházat indít! 

„Azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne.”

(Tamási Áron)

A Káva 2019. februárjában ÁLLAMPOLGÁRI SZÍNHÁZ néven színházi foglalkozás-sorozatot indít, melyre olyan 18 év feletti érdeklődők jelentkezését várja, akik szeretnék élményeiken és gondolataikon keresztül feldolgozni a LAKHATÁS – OTTHON témáját. A három hónapos próbafolyamat során a résztvevők saját történeteiből közösségi színházi előadás születik, melyet május elején mutatunk be.

Minket minden gondolat, emlék, személyes történet érdekel, ami számodra a lakhatás és otthon kimeríthetetlen témájához kapcsolódik. Hogy mi sül ki belőle, az pedig csak rajtatok múlik! Ehhez a témához mindenkinek van személyes viszonyulása (Hol, milyen körülmények között élsz most? Hol születtél? Mi álmaid otthona?), ugyanakkor van a témának aktuális és globális vonulata is (Hogyan, milyen körülmények között élnek az emberek a mai Magyarországon? Milyen problémákkal és kihívásokkal kell szembenéznie társadalmunknak a lakhatás kapcsán?).

Téged várunk, ha a közös munkánk során szívesen megismerkednél mások gondolataival, ha megosztanád a sajátodat, és ha hiszel benne, hogy a Te történeted is ugyanolyan érdekes, mint bárki másé!

De miben lesz ez más, mint egy felnőtt színjátszó csoport? Bár a performativitás eszközét fogjuk használni, itt most nem a színpadi képességek lesznek a középpontban. A színház számunkra eszköz, hogy a minket foglalkoztató kérdésekről beszéljünk. Nem a művészi produktum, hanem a fókuszban álló téma felől közelítünk. Itt az előadás belőled, a Te gondolataidból fakad majd!

A foglalkozásokat Sereglei András és Somorjai Márton, a Káva színész-drámatanárai vezetik. A velük készült interjút az alábbi gombra kattintva olvashatjátok: 

> > >

Szeretettel várunk!

További részletek:
Csoportlétszám: maximum 20 fő
Részvételi díj: 9.600,- Ft / hó 

/Aki részt szeretne venni a foglalkozás-sorozaton, de anyagi helyzete nem engedi meg, hogy a részvételi díjat kifizesse, forduljon hozzánk, megpróbálunk megoldást találni rá./

Próbák: szerdánként 18:00-21:00 között 
Időpontok: február 6., 13., 20., 27., március 6., 13., 20., 27., április 3., 10., 17., 24.
Főpróba: május 2-4. között (egész nap)
Bemutató: május 5.
Helyszín: Káva Műhely (1117 Budapest, Kőrösy József utca 17.)
Jelentkezési és befizetési határidő: január 30. (szerda) éjfél

A jelentkezés az első havi részvételi díj befizetésével válik véglegessé. A jelentkezéssel vállalod, hogy az egész foglalkozás-sorozaton részt veszel.

Erste Bank Hungary Zrt: 11991102-02181020
(Kérjük, a közlemény rovatba tüntesd fel: NÉV + állampolgári színház 1. hónap)
A
mennyiben az ÁFÁ-s számlát cég vagy szervezet nevére kell kiállítanunk, akkor az utalásnak is annak a cégnek vagy szervezetnek a számlaszámáról kell beérkeznie. 

ELŐADÁS
DIÁK
GONDOLAT / MÁSODPERC

2018 © Káva Kulturális Műhely Egyesület. Minden jog fenntartva

powered by DEVWING