NERINGA SZÍNJÁTSZÓ CSOPORT KÖZÉPISKOLÁSOKNAK

“Jaj, Marcikám! A Neringa nem csak egy litván üdülőterület, vagy édesség. A Neringa egy színjátszócsoport. Sőt, több annàl: egy hely, ahol hétfő esténként találkozunk. De mèg ha csak egy hely lenne… Ez egy közössèg, amiben játszunk, egymàshoz kapcsolódunk, kutatunk, keresünk… De nem csak úgy ímmel-àmmal, hanem izgatottan, olykor eltűnődve, nevetve, meglepődve. Ennek a kutakodásnak pedig minden évben egy előadás a végeredménye, amelyben ízig-vérig benne vagyunk. Ehhez a kalandhoz keressük új tagjainkat! Nem számít, hogy mennyi színházi tapasztalatod van, csak az, hogy nyitott legyél. Találkozunk? :)”

Szeptembertől Hegedűs Ági Somorjai Marcival tartja a Neringát!
Ági nevèvel a Neringàn kívül a Káva Stúdió, ès koràbban a Szélmalmok projektünk dràmatanàrakènt talàlkozhattatok. Idèn ősszel mèg hàromszor jàtszik a Csapdavàros című előadàsunkban. Somorjai Marci gyakornokkènt került a Kàvàhoz, ès aztàn ő is elvègezte a Kàva Stúdió első èvfolyamàt. Jelenleg nem csak fiatal színèsz-dràmatanàrkènt van jelen a Talàlt Gyerek előadàsban, hanem a Kàva mindennapjainak is elengedhetetlen része!

Szeretettel hívunk és várunk minden 14 és 18 év közötti középiskolást a Káva Kulturális Műhely által működtetett Neringa színjátszó csoport foglalkozásaira!

A színjátszó csoport talàlkozói hétfőnként 18 órától 20:30-ig tartanak a Káva Kulturális Műhely színháztermében (1117 Budapest, Kőrösy József utca 17). Színjátszó csoportunk immár tizenharmadik (mindenkèpp szerencsès szàm!) évadját kezdi, de továbbra is nyitott minden új jelentkező előtt, aki kedvet érez magában a színjátszáshoz!
A színjátszó csoport tagdíja 6000 Ft / fő / hó
Az első időpont: szeptember 24-dike, ami ingyenes próbaalkalom.
Jelentkezni Hegedűs Àginàl, a színjátszó csoport vezetőjénél lehet a +36-30-661-9361-es telefonszámon vagy a nemethagi91@gmail.com emailcímen.

OSZD MEG EZT A BEJEGYZÉST!