a Káva és az InSite Drama közös szervezésében

SZEREPBEN –

Chris Cooper nyílt mesterkurzusa

A drámapedagógia és a színházi nevelés izgalmas területe a szerepben folytatott munka. Amikor az előadás/foglalkozás résztvevői közvetlenül találkoznak egy szereppel, akkor az új pedagógiai lehetőségeket kínál a tanár/facilitátor/színész számára. A szerepben folytatott munka segítheti a problémák feltárását, az értékrendek ütköztetését és a megélt megértés lehetőségének megteremtését. Ennek a területnek az elméletét és gyakorlatát vizsgálja Chris Cooper mesterkurzusa.

Chris Cooper

Chris Cooper (színházi nevelési szakember, drámaíró, drámapedagógus) meghatározó alakja a brit színházi nevelésnek. Korábban a Big Brum TIE társulat művészeti vezetőjeként dolgozott, jelenleg az Accident Time vezetőjeként valósít meg projekteket. Az utóbbi években a pekingi Drama Rainbow és Jian Xue szervezetek keretében dolgozik Kínában. Magyarországon számtalan korábbi mesterkurzusa és képzése (Káva, Kerekasztal), szakértői munkája (Káva DICE projekt), rendezése (Kerekasztal: A széttört tál), írása (InSite: Kispad) okán ismert.

Időpont: 2019. november 23-24.
Helyszín: Káva Műhely (MU Színház, stúdió; 1117 Budapest, Körösy József utca 17.)
Tolmács: Bethlenfalvy Ádám (színész, rendező, drámatanár, az InSite Drama egyik alapítója)
A mesterkurzus díja: 19.000 Ft./fő (A jelentkezés az online űrlap kitöltésével és a díj egyösszegű befizetése után válik véglegessé.)

Erste Bank Hungary Zrt: 11991102-02181020
(Kérjük, a közlemény rovatba tüntesd fel: NÉV + Chris Cooper workshop)
A
mennyiben az ÁFÁ-s számlát cég vagy szervezet nevére kell kiállítanunk, akkor az utalásnak is annak a cégnek vagy szervezetnek a számlaszámáról kell beérkeznie.

A kurzus betelt, várólistára lehet még jelentkezni. 

A program a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.

Regisztráció

ELŐADÁS
DIÁK
GONDOLAT / MÁSODPERC

2018 © Káva Kulturális Műhely Egyesület. Minden jog fenntartva

powered by DEVWING