IMG_4633

HATÁRES(E)TEK – workshop-sorozat

Számos tapasztalt és pályakezdő szakember, sok fiatal, a színház és a színházi nevelési terület iránt érdeklődő, gyakorlati tudásra vágyó felnőtt “kering” a Káva körül, ezért úgy gondoltuk (a korábbi évek tapasztalatai alapján), hogy egy workshop-sorozat sokat adhat mindannyiunknak. Mindez – nem titkoltan – több szinten is támogatni fogja a Káva társadalmi bázisának növelését a fiatal egyetemista és felnőtt korosztályban. Kapcsolódási felületet szeretnénk nyújtani holdudvarunk tagjai számára. Mostanra tevékenységünk szerves részévé vált a tudásátadás, ami disszeminációs lehetőségeket is ad számunkra. Ezeken az eseményeken rövid idő alatt egy bizonyos (szakmai) témáról gyakorlati ismereteket szerezhetnek szakmai érdeklődőink, a körülöttünk lévő (színházi tanulmányokat folytató) fiataljaink, önkénteseink, illetve bármilyen “civil” érdeklődő, akár minden előzetes tudás nélkül is.

Ha romantikusak vagyunk, azt mondjuk, hogy aki a színházi nevelés / színházpedagógia területén dolgozik és alkot, annak nagyon sokféle tudásra van szüksége ahhoz, hogy igazán jól végezhesse a hivatását, szakmáját, nagyon sokféle területről kell “összeszedegetnie” az inspirációkat, hogy minden területen meg tudjon felelni a kihívásoknak. Ennek a sokszínűségnek a fenntartásához szeretnénk egyfajta inspirációs bázis kínálni a workshop-alkalmainkon.

99 % IMPRÓ
A tréninget tartják a RÉV Színház színész – drámatanárai: Balla Richie és Nagy Zsolt Zsozsa 

Időpont: 2021. október 21. / 17.00-20.00
Részvétel: 2.000 Ft,-  és regisztrációhoz kötött.
Létszám: max. 20 fő
Helyszín: Káva Kulturális Műhely, 1117 Budapest, Kőrösy József utca 17.

Életünk 99 % százalékában improvizálunk. A munkában, a párkapcsolatban, a hivatalban. Mégis sokan azt állítják magukról, hogy nem tudnak rögtönözni.

3 órás workshopunk alatt megvizsgáljuk, hogy mi akadályoz bennünket abban, hogy legyőzzük félelmeinket az improvizációval kapcsolatban, emellett eszközöket keresünk arra, hogy felszabadultan, jókedvűen, a társunkból, a környezetből, vagy akár egy szóból kiindulva eljuthassunk valami közös célhoz.

Pörgős, szórakoztató játékok és gyakorlatok mellett a státusz, az attitűd, a helyszínépítés fogalmait is körbejárjuk.

Engedd meg magadnak hogy szabad lehess a színpadon és az életben.

Gyertek, merjünk együtt hibázni!

Itt olvashattok a Határes(e)tek workshop-sorozat korábbi alkalmairól.

CSOSZÓ GABRIELLA fotós workshopja
Share on facebook
Share on print
Share on email