Norðurljós

Számomra mindig is a fák voltak a leghatásosabb prédikátorok. Tisztelem őket, ha nemzetségben, családban élnek az erdőkben, ligetekben. (…) Aki megtanulta meghallgatni a fákat, többé nem sóvárog arra, hogy fa legyen. Semmi más nem akar lenni, csakis az, ami. Herman Hesse

BŐVEBBEN

“Félelem nélkül beszélni, ítélet nélkül hallgatni.”

Az embereknek szüksége van arra, hogy elmondhassák a történeteiket. Különösen egy olyan társadalomban, ami egyre inkább fragmentált, nagy jelentősége van, hogy meghallgassuk egymást, és teret biztosítsunk a storytelling-nek. A történetek és reflexiók megosztásával identitást építünk és magabiztosságot szerzünk. Ez emberi kapcsolatokat hoz létre, a megértést segíti elő és felszámolja a félelmet. A mantrám a storytelling workshopokhoz: “Félelem nélkül beszélni, ítélet nélkül hallgatni.” Azt hiszem, ez a központi gondolata minden működő demokráciának, amit rendszeresen gyakorolni kell.

BŐVEBBEN

Északi fény

Ez azért jobb címötlet, mint az előző. Jelentem, megvannak az elkóborolt birkák. Azon most nem sokat filozofálgatnék, hogy mi történt velük 7 napig. Tény, hogy megnyírva ért haza mind a kettő.

BŐVEBBEN

Korizol, Krúzó?

Na, ez lesz, azt hiszem, a blog neve. Vagy nem. Majd kialakul. Vesszen az állandóság, az örök métely!

BŐVEBBEN

Kiabálás a pusztába(n)

Ha én itt kiabálok, azt senki sem hallja meg, ez egy ilyen hely. Szó szerint és átvitt értelemben is. Jelenleg a birkák vannak hozzám a legközelebb, ők hallják csak, ha kiáltok.

BŐVEBBEN
0
ELŐADÁS
DIÁK
GONDOLAT / MÁSODPERC

2018 © Káva Kulturális Műhely Egyesület. Minden jog fenntartva

powered by DEVWING