A város, amelyben élek

Még hónapokkal az utazás után is a fejemben kavarognak a Kávás kollégáimmal folytatott esti beszélgetések, melyek legalább annyira inspirálóak voltak, mint maga a drezdai színház. Te melyik buborékban műélvezel?

BŐVEBBEN

Közösségi program versus(?) nagybetűs Művészet

Hova juthat el 10 év alatt egy állami (városi) finanszírozású színház közösségi színházi csapata abban a törekvésében, hogy jobban kapcsolódjon a városhoz? A drezdai Bürgerbühne olyan programokat és színházi előadásokat hoz létre, melyekben a város civil lakossága is részt vehet.

BŐVEBBEN

Neked mi van a piramis tetején?

A Káva tevékenysége nélkül lehet élni egy társadalomnak. A kérdés az, hogy érdemes-e. A Káva komplex színházi nevelési előadásaival és drámaprogramjaival (ígérem ez az utolsó szakkifejezés, amit ma használok!) nem az életben maradást segíti, hanem az életminőséget javítja.

BŐVEBBEN

“Így megy ez”

5 év alatt a Kávával jártam körülbelül 10 országban különböző projektek, képzések és hálózati találkozók kapcsán. Imádom ezeket az alkalmakat – nem csak az utazás miatt, hanem azért, mert amikor a munkahelyedről kiszakítva találkozol más szakemberekkel, akik szintén a kultúra területén munkálkodnak, nagyon inspiratív találkozások, projektötletek, barátságok tudnak születni.

BŐVEBBEN

FÓRUM’18 beszámoló, avagy: mi az a szokásróka?

A fórum így kezdődik: hatvan ember ül egy fekete teremben. Különféle bögrék, műanyag poharak, kávéillat, beszélgetés és a zene, mint kellemes alapzaj. Sok a fiatal, a jelenlévők csaknem fele. Ennek örülünk. Úgy tűnik, ennek ők is örülnek.

BŐVEBBEN
0
ELŐADÁS
DIÁK
GONDOLAT / MÁSODPERC

2018 © Káva Kulturális Műhely Egyesület. Minden jog fenntartva

powered by DEVWING