“Félelem nélkül beszélni, ítélet nélkül hallgatni.”

Az embereknek szüksége van arra, hogy elmondhassák a történeteiket. Különösen egy olyan társadalomban, ami egyre inkább fragmentált, nagy jelentősége van, hogy meghallgassuk egymást, és teret biztosítsunk a storytelling-nek. A történetek és reflexiók megosztásával identitást építünk és magabiztosságot szerzünk. Ez emberi kapcsolatokat hoz létre, a megértést segíti elő és felszámolja a félelmet. A mantrám a storytelling workshopokhoz: “Félelem nélkül beszélni, ítélet nélkül hallgatni.” Azt hiszem, ez a központi gondolata minden működő demokráciának, amit rendszeresen gyakorolni kell.

BŐVEBBEN

Északi fény

Ez azért jobb címötlet, mint az előző. Jelentem, megvannak az elkóborolt birkák. Azon most nem sokat filozofálgatnék, hogy mi történt velük 7 napig. Tény, hogy megnyírva ért haza mind a kettő.

BŐVEBBEN

Korizol, Krúzó?

Na, ez lesz, azt hiszem, a blog neve. Vagy nem. Majd kialakul. Vesszen az állandóság, az örök métely!

BŐVEBBEN

Kiabálás a pusztába(n)

Ha én itt kiabálok, azt senki sem hallja meg, ez egy ilyen hely. Szó szerint és átvitt értelemben is. Jelenleg a birkák vannak hozzám a legközelebb, ők hallják csak, ha kiáltok.

BŐVEBBEN

Bergen útibeszámoló

  Február 13, ami valójában február 6. Voltatok már úgy, hogy egyszerűen annyira jelen voltatok egy pillanatban, hogy eszetekbe sem jutott online módba kapcsolni és posztolni róla? Nekünk ilyen volt

BŐVEBBEN
0
ELŐADÁS
DIÁK
GONDOLAT / MÁSODPERC

2018 © Káva Kulturális Műhely Egyesület. Minden jog fenntartva

powered by DEVWING