Táncház, bárányok, Hildesheim…

Április végén Bori Viktorral és Takács Gáborral az Erasmus+ programunk keretében lehetőségünk volt megismerni a Theaterpädagogisches Zentrum Hildesheim munkáját.
Látogatásunkkor kiderült, hogy országszerte több városban is működik ilyen centrum, ők ennek a nagy hálózatnak a tagjai.

BŐVEBBEN

A Szőlő utcában – 1. rész

Mai nap jártam először a Javítóintézetben. Szőlő utca, III. kerület. Hamarabb értem oda. A sarkon egy nagyon jónak tűnő hamburgerező, igazi marhahússal. Kávét nem tartanak. Közvetlen mellette Dohánybolt. Ott van kávé. Délután 14.34. Sétálok a műanyag poharas kávémmal az intézet előtt. Aztán átmegyek a túloldalra. Rácsok, de valahogy ijesztőbbnek gondoltam.

BŐVEBBEN

Újratanulni járni

Képzeld el, hogy miközben ezt a bejegyzést olvasod, van melletted egy csésze kávé vagy egy üveg sör. Hirtelen megszomjazol, és elhatározod, hogy inni fogsz. Mielőtt megcsinálnád a képzeletbeli (vagy ha lehetőséged van, valós) mozdulatot, gondolkozz el egy kicsit. Mi indítja el ezt a teljesen hétköznapi mozgássorozatot? Melyik testrészed mozdul meg először? Milyen izmokat használsz közben? Csak a kezed mozog? Csinál valamit közben a derekad vagy netalán a lábfejed? Hová néznek a szemeid? Van esetleg egyszerűbb módja ugyanennek a mozdulatnak?

BŐVEBBEN
0
ELŐADÁS
DIÁK
GONDOLAT / MÁSODPERC

2018 © Káva Kulturális Műhely Egyesület. Minden jog fenntartva

powered by DEVWING